HBK jobbar inte bara med elitfotboll, vi satsar även på Halmstad! Därför engagerar vi oss i bland annat dessa projekt.

Halmstadmilen

Som en elitförening inom fotboll är HBK starkt sammanknippat med motion och hälsa. Det var en av många anledningar till att vi, i samarbete med huvudpartnern Fem Hjärtan Fastigheter, valde att starta Halmstadmilen – ett lopp som startar och slutar på Örjans vall efter en sväng i city och upplopp längs vackra Nissan.

Vi vill skapa ytterligare en folkfest i Halmstad. Kan det dessutom bidra till att Halmstad, som vi bryr oss så mycket om, blir en friskare stad i långa loppet är mycket vunnet.

Låt hjärtat vara med!
Läs mer på halmstadmilen.se


Laxacupen

Ungdomsturneringen Laxacupen har arrangerats av HBK varje år sedan 1980. Förra året deltog ca. 200 lag, och vi fortsätter växa. 
Vi erbjuder åldersklasserna P11-15 & F11-15

Ta chansen och var en del av fotbollsfesten ni med!

Läs mer på www.laxacupen.se 

Nattfotboll

Som en satsning på Halmstads ungdomar arrangerar HBK regelbundet nattfotboll på Andersberg, där ungdomar är välkomna att spela spontanfotboll på fredagskvällar!
Målet med Nattfotbollen är att erbjuda en aktivitet där människor från olika kulturella, religiösa, etniska och sociala bakgrunder möts under idrottens gemensamma tak och värdegrund. Fotbollen bygger på gemensam respekt för dina medmänniskor, och nattfotbollen ska genomsyras av glädje och gemenskap.

Fotboll för alla

HBK har även ett Fotboll för alla-lag, som erbjuder fotboll för personer med funktionsnedsättning. Verksamheten vänder sig till flickor och pojkar från 6 år och uppåt samt vuxna.
Föreningens representationslag kan titulera sig som ett av Sveriges bästa parafotbollslag, efter att ha varit i SM-final ett flertal gånger!